Turist rănit de o leoaică, la Grădina Zoologică din Braşov - VIDEO

Un turist venit în vizită la Grădina Zoologică din Braşov a fost rănit de o leoiacă, duminică seară, bărbatul fiind transportat imediat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

40 afișări
Imaginea articolului Turist rănit de o leoaică, la Grădina Zoologică din Braşov - VIDEO

Turist rănit de o leoaică, la Grădina Zoologică din Braşov (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Martorii susţin că tânărul în vârstă de 20 de ani s-a apropiat de cuşca în care era leoaica şi a băgat mâna printre gratii, moment în care leoaica l-a atacat, zgâriindu-l pe antebraţul drept.

Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov de către un echipaj SMURD, iar medicii de pe ambulanţă au precizat că rana era adâncă, dar nu a pus în pericol viaţa tânărului.

"Am preluat un pacient în vârstă de 20 de ani, stabil hemodinamic, având o serie de plăgi zgâriate de leu la nivelul antebraţului drept. Pacientul era speriat, palid, avea un garou improvizat, dar era stabil hemodinamic. S-a apropiat prea mult de cuşca leului şi l-a costat, putea fi chiar mult mai rău pentru el", a declarat medicul Cornelia Mureşan, medic de gardă în cadrul SMURD Braşov.

La Grădina Zoologică Braşov, pe fiecare cuşcă există panouri care avertizează vizitatorii să nu se apropie de cuşti pentru că sunt animale deosebit de periculoase.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici