Turist, recuperat de salvamontiştii din Buşteni: ”A rămas blocat pe Jepii Mici. Este epuizat fizic şi are şi blocaj muscular"

Salvamontiştii din Buşteni intervin, duminică, pentru recuperarea unui turist care a rămas blocat pe Jepii Micii, în Munţii Bucegi, din cauza epuizării fozoce şi a unui blocaj muscular, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1311 afișări
Imaginea articolului Turist, recuperat de salvamontiştii din Buşteni: ”A rămas blocat pe Jepii Mici. Este epuizat fizic şi are şi blocaj muscular"

Turist epuizat şi cu blocaj muscular, recuperat de salvamontiştii din Buşteni

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o echipă a plecat, duminică, în acţiune, pentru salvarea unui turist care a rămas blocat pe Jepii Mici din Munţii Bucegi.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani nu mai poate înainta din cauza epuizării fizice.

”A rămas blocat pe Jepii Mici. Este epuizat fizic şi are şi blocaj muscular. Se afla cu un grup de persoane, pe traseu. O echipă a plecat după el”, a spus Haiduc.

Potrivit acestuia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, salvamontişti au mai recuperat un cuplu blocat tot pe traseul Jepii Mici, dar şi o femeie de 60 de ani cu probleme medicale, care a rămas blocată între Cabana Caraiman şi Babele.

Sute de persoane au ales că urce, sâmbătă şi duminică, pe Platoul Bucegilor, unde temperaturile pe creste ajung la doar 20 de grade Celsius.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici