VIDEO  Ucraina acuză: ruşii fac jafuri şi încalcă drepturile omului / Soldat legat de stâlp şi pedepsit cu nuiaua

Reprezentanţii armatei ucrainene îi acuză pe militarii ruşi că fac din ce în ce mai multe jafuri şi încalcă frecvent drepturile omului, potrivit Sky News.

4183 afișări
Imaginea articolului Ucraina acuză: ruşii fac jafuri şi încalcă drepturile omului / Soldat legat de stâlp şi pedepsit cu nuiaua

Ucraina acuză: ruşii fac jafuri şi încalcă drepturile omului / Rus legagt de stâlp şi pedepsit cu nuiaua

Trupele ruseşti sunt „demoralizate”, fac numeroase jafuri şi încalcă regulile care se aplică în timpul unui conflict militar, susţin reprezentanţii forţelor armate din Ucraina.

O actualizare a informaţiilor din zona de conflict arată că ritmul în care avansează trupele din Rusia a scăzut semnificativ. În teritoriile deja ocupate de ruşi, ucrainenii au reclamat furturi, violenţe împotriva localnicilor şi oameni daţi afară din casele lor.

În lipsa forţelor de ordine, dreptatea e făcută în stradă de locuitori în oraşele ucrainene aflate sub asediul ruşilor: jefuitorii caselor abandonate de refugiaţi sunt legaţi de stâlpi, cu pantalonii în vine, şi bătuţi cu nuiele. Fenomenul a luat amploare în ultimele zile, iar zeci de astfel de cazuri fac înconjurul reţelelor de socializare.

Locuitorii aplică legea străzii. Cei prinşi că fură fiind supuşi unui tratament umilitor. Tâlharii sunt legaţi de stâlpi sau de pomi. În unele cazuri, li se dau pantalonii jos şi sunt bătuţi la fundul gol cu nuiele de locuitorii furioşi. În alte cazuri, li se atârnă de gât cartoane pe care scrie ce au comis şi sunt lăsaţi acolo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
jafuri,
ruşi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici