Vanghelie vrea sisteme de supraveghere în pieţele din Sectorul 5

Primarul Marian Vanghelie, a declarat, marţi, că vrea să încheie un protocol cu Poliţia Capitalei pentru instalarea unor sisteme de supraveghere în pieţele şi complexele agroalimentare din Sectorul 5.

15 afișări
Imaginea articolului Vanghelie vrea sisteme de supraveghere în pieţele din Sectorul 5

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să închei un protocol cu Poliţia Capitalei pentru instalarea unor sisteme de supraveghere în toate locaţiile din sector, fie că sunt pieţe situate în zone rău famate, fie că sunt în centrul sectorului", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Marian Vanghelie.

Potrivit primarului Sectorului 5, în acest sens se află în curs de desfăşurare o licitaţie pentru complexul agroalimentar situat pe Calea Ferentari nr. 140A, acesta fiind unul dintre obiectivele situate în zonele "rău famate" din această zonă administrativ-teritorială.

"E o zonă rău famată şi în primul rând acolo trebuie să instalez un asemenea sistem de supraveghere, atât pentru securitatea oamenilor, cât şi a complexului agroalimentar", a mai spus Vanghelie.

Potrivit unui anunţ de licitaţie postat pe site-ul e-licitaţie.ro, firma Economat sector 5 SRL, care administrează economatele din această zonă administrativ-teritorială, deţinută de Consiliul Local al Sectorului 5, organizează licitaţie privind achiziţia publică pentru furnizarea şi instalarea unui sistem audio, video şi de detectare de incendiu, precum şi reţea de date şi voce pentru magazinul din Calea Ferentari.

Anunţul a fost postat pe site-ul de licitaţii în data de 21 mai, valoarea estimativă a contractului fiind de 250.000 de euro fără TVA.

Întrebat de ce valoarea contractului este atât de mare, primarul Sectorului 5 a răspuns că este vorba despre o licitaţie care va fi organizată conform legii, iar preţul acestui serviciu poate varia în funcţie de oferte.

"Este o licitaţie care va fi organizată în conformitate cu legea şi care nu a avut încă loc. Vom vedea la sfârşit care va fi suma exactă a acestui sistem", a mai spus primarul Sectorului 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici