Victimele gerului: 4 oameni fără adăpost au murit în ultimele 24 de ore, 241 au fost transportaţi în adăposturi

Numărul persoanelor fără adăpost transportate de către serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD la unităţile sanitare şi în centrele sociale este în uşoară creştere faţă de ziua precedentă, astfel că în ultimele 24 de ore, 241 de oameni au ajuns în respectivele unităţi, iar patru au decedat.

146 afișări
Imaginea articolului Victimele gerului: 4 oameni fără adăpost au murit în ultimele 24 de ore, 241 au fost transportaţi în adăposturi

Victimele gerului: 4 oameni fără adăpost au murit în ultimele 24 de ore, 241 au fost transportaţi în adăposturi (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Numărul deceselor cauzate de hipotermie severă a crescut faţă de ziua precedentă, fiind înregistrate patru astfel de cazuri în judeţele Tulcea, Botoşani, Neamţ, Olt, informează Ministerul Sănătăţii.

De la avertizarea "cod galben de ger" emisă de meteorologi, şi până în prezent, la nivel naţional s-au înregistrat şase decese din cauza hitopermiei severe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici