Vot multiplu la REFERENDUM. Persoana NEHOTĂRÂTĂ, care a votat de două ori pentru că s-a răzgândit, studia la Şcoala de Poliţie

Persoana care a votat la două secţii diferite, în Prahova, motivând că a decis să recurgă la acest gest deoarece şi-a dat seama că nu a ştampilat opţiunea dorită, este elev în primul an la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Elevul ar putea fi sancţionat disciplinar.

2260 afișări
Imaginea articolului Vot multiplu la REFERENDUM. Persoana NEHOTĂRÂTĂ, care a votat de două ori pentru că s-a răzgândit, studia la Şcoala de Poliţie

Persoana NEHOTĂRÂTĂ, care a votat de două ori pentru că s-a răzgândit, studia la Şcoala de Poliţie

Poliţiştii din Prahova au fost sesizaţi că la Câmpina un tânăr a votat de două ori, fiind făcute cercetări pentru fraudă la vot.

Surse judiciare au declarat că tânărul este elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina.

Directorul Şcolii de Poliţie, Vasile Tache, a declarat că tânârul, care are 22 de ani, este din Sighetul Marmaţiei şi este elev în primul an.

Tache a spus că a discutat cu elevul, iar acesta din urmă a declarat că a votat de două ori pentru că prima oară a greşit.

”A votat în Câmpina. Sunt cercetări care se fac acum. S-a discutat cu el. A zis că şi-a dat seama că a greşit şi a votat a doua oară cum dorea iniţial. Vom dispune şi noi măsuri disciplinare în funcţie de rezultatul anchetei”, a declarat Tache.

În trei săptămâni, tânărul termină cursurile Şcolii de Poliţie.

Reprezentanţii MAI informau că în Prahova o persoană a votat la două secţii diferite, motivând că a decis să recurgă la acest gest deoarece şi-a dat seama că nu a ştampilat opţiunea dorită.

„Într-o localitate din Prahova, poliţiştii efectuează cercetări după ce o persoană a anunţat pe membrii unei secţii de votare că a votat de două ori la două secţii diferite. Persoana în cauză a spus că a votat de două ori după ce şi-a dat seama, după ce a votat prima dată, că nu a votat cum şi-ar fi dorit”, declara Monica Dajbog, reprezentant MAI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici