Antrenorul lui Napoli, Spalletti, se retrage după câştigarea titlului

Luciano Spalletti, antrenorul lui Napoli, care a adus titlul în sudul Italiei în acest sezon, nu va mai fi la conducerea noii campioane a Italiei în sezonul următor, deoarece a cerut să ia o pauză de un an, a declarat proprietarul clubului.

550 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Napoli, Spalletti, se retrage după câştigarea titlului

Spalletti a condus-o pe Napoli la titlul în Serie A pentru prima dată din 1990, dar au existat speculaţii cu privire la posibilitatea ca acesta să rămână în funcţie.

"Spalletti a fost un antrenor cu adevărat grozav, este un om liber, a dat foarte mult, îi mulţumesc şi acum este corect să facă ceea ce vrea", a declarat patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, duminică seară, la o emisiune de la Rai TV.

Spalletti, în vârstă de 64 de ani, i-a spus patronului că vrea să îşi ia un an sabatic, a precizat De Laurentiis, adăugând că nu se va opune cererii.

Spalletti, care a preluat conducerea lui Napoli în 2021, a izbucnit în lacrimi când Napoli a cucerit titlul luna aceasta, aducând un omagiu familiei sale şi fratelui său, care a decedat în urmă cu patru ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici