Bilete cu preţuri între 75 şi 110 lei la meciul România - Canada, din Fed Cup

Federaţia Română de Tenis a anunţat, joi, că a pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România - Canada, care va avea loc în februarie 2018, la Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

771 afișări
Imaginea articolului Bilete cu preţuri între 75 şi 110 lei la meciul România - Canada, din Fed Cup

Bilete cu preţuri între 75 şi 110 lei la meciul România - Canada, din Fed Cup

Un bilet la inelul unu valorează 110 lei, prezenţa la inelul doi costă 90 lei, iar la inelul trei, 75 lei. Tichetele se găsesc pe site-ul bilete.ro.

Pe o comandă pot fi cumpărate cel mult patru bilete pentru fiecare din cele două zile. Copiii preşcolari, dar nu mai mici de trei ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare de bilet valabil, se precizează în comunicatul FRT.

Întâlnirea dintre România şi Canada, meci din primul tur al Grupei Mondiale II, are loc în perioada 10-11 februarie 2018, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Confruntarea se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două partide de simplu se vor juca în ziua de sâmbătă, 10 februarie, pentru ca duminică, 11 februarie, să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi întâlnirea de dublu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici