Borcea: Dinamo va juca meciurile cu Steaua, Rapid şi cele din Liga Europa pe Arena Naţională

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, vineri, că echipa sa va disputa partidele de pe teren propriu din Liga Europa şi pe cele cu rivalele Steaua şi Rapid din Liga I pe Arena Naţională.

73 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dinamo va juca meciurile cu Steaua, Rapid şi cele din Liga Europa pe Arena Naţională

Borcea: Dinamo va juca meciurile cu Steaua, Rapid şi cele din Liga Europa pe Arena Naţională (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Oficialul dinamovist consideră că grupările Steaua şi Rapid au dreptate în divergenţele pe care le au cu proprietarii stadioanelor, ministerul Transporturilor cel al Apărării, în ceea ce priveşte plata chiriilor. "Cei de la Steaua şi Rapid au dreptate în privinţa stadioanelor. Noi băgăm între un milion şi trei milioane pe cheltuieli anuale în parcul Dinamo. Dacă nu am fi noi s-ar ajunge la paragină aşa cum e în cazul stadionului Stelei. La meciurile de Europa League şi la meciurile cu Steaua şi Rapid sigur ne vom muta pe Naţional Arena", a declarat Borcea.

Grupările Steaua şi Rapid se află în litigii cu proprietarii stadionelor din Bulevardul Ghencea şi Calea Giuleşti în ceea ce priveşte plata chiriilor, conducătorii celor două echipe bucureştene exprimându-şi intenţia de a disputa partidele din Liga I pe alte arene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici