Bucureştiul se află în negocieri pentru a găzdui marea premieră a filmului Creed 2 şi o gală Superkombat

Eduard Irimia îşi doreşte să aducă împreună cu Superkombat Global şi distribuitorul filmului în România o lansare din calendarul oficial MGM şi Warner Bros.

642 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul se află în negocieri pentru a găzdui marea premieră a filmului Creed 2 şi o gală Superkombat

Bucureştiul se află în negocieri pentru a găzdui marea premieră a filmului Creed 2 şi o gală Superkombat

Irimia este invitat oficial la premiera filmului Creed 2 alături de Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Michael B Jordan şi românul Florian `Big Nasty `Munteanu, ocazie la care va propune aprobarea unei lansări oficiale şi în România.

Astfel România ar găzdui în premieră un astfel de eveniment redcarpet cu expunere globală în presa de specialitate. Munteanu joacă rolul lui Viktor Drago, fiul celebrului personaj Ivan Drago jucat de Dolph Ludgren în urmă cu 33 de ani.

Fanii din întreaga lume aşteaptă filmul prin prisma celebrei rivalităţi din Rocky 4, unde Apolo Creed îşi pierde viaţa în meciul disputat cu Ivan Drago. După 33 de ani, marea provocare devine meciul dintre Adonis Creed şi Viktor Drago, o luptă care are în spate o poveste dramatică şi presiunea e menţinută de foştii eroi Rocky Balboa şi Ivan Drago, care se reîntâlnesc în ring ca şi antrenori în colţurile sportivilor lor.

Florian `Big Nasty `Munteanu este reprezentat la Hollywood de managerul său, Eduard Irimia, mai mult el fiind şi brand ambasador al celebrei promoţii Superkombat Fighting Championship, unde Irimia deţine funcţia de preşedinte.

Printre surprizele pregătite pentru fanii filmului, lupta finală din film se va da în ringul Superkombat, ocazie cu care promoţia îşi face debutul în industria cinematografică la nivel global prin expunerea brandului.

"După ce am reuşit să ducem Superkombat in peste 100 de ţări prin intermediul transmisunilor tv la Eurosport şi CBS Sports în ultimii 8 ani, este cel mai important moment pe care îl trăim prin prezenţa unui actor descoperit de promoţia noastră  pentru un film de categoria A la Hollywood, unde joacă în compania unor nume sonore din industria filmului.

Pe de altă parte, prezenţa brandului Superkombat în ring alături de toţi eroii filmului, este o surpriză pentru fanii sporturilor de contact din întreaga lume, tocmai de aceea suntem în negocieri să aducem o lansare oficială a filmului şi în România dupa marea premiera de la New York", a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

"As fi foarte bucuros daca voi putea sa fiu prezent la premiera din  Bucuresti , probabil ca va fi primul eveniment de lansare din Europa  a filmului Creed 2", a declarat Florian Munteanu. Creed II va rula în cinematografe începând din 23 noiembrie 2018, fiind distribuit de Forum Film România.Superkombat va derula o serie de evenimente conexe pentru promovarea filmului şi în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici