Cârţu: Nu ştiu dacă să fiu supărat sau să mă bucur

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, sâmbătă, la sfârşitul remizei din deplasare cu Farul, scor 1-1, că nu ştie dacă ar trebui să se bucure sau să fie supărat pentru punctul obţinut.

10 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Nu ştiu dacă să fiu supărat sau să mă bucur

Cârţu: Nu ştiu dacă să fiu supărat sau să mă bucur (Imagine: Mediafax Foto)

"În acest moment am o stare confuză, nu ştiu dacă să fiu supărat sau bucuros pentru punct. Este însă un punct care se adună, iar ţelul nostru, în cele două etape care au rămas este să adunăm cât mai multe puncte. Meciul nu a fost unul spectaculos, echipele nu puteau risca datorită lipsei de puncte. Noi am avut o stare de oboseală şi avem o problemă când se joacă miercuri - sâmbătă. Sperăm ca pe viitor să rezolvăm şi această problemă. Am fi vrut să repetăm jocul din Cupă, de posesie, dar nici nu ne-a lăsat adversarul. Am încercat cu mingi lungi, dar mijlocaşii nici nu au putut să-i susţină pe jucătorii din atac, poate şi din cauza oboselii", a spus Cârţu.

Cârţu este nemulţumit că jucătorii săi nu au reuşit să păstreze avantajul pe care l-au obţinut în minutul 55. "Una peste alta rezultatul cred că este echitabil. Am marcat când mai erau 25, 30 de minute din meci, nu am reuşit să gestionăm acel rezultat, nu am jucat ca o echipă care ştie să apere rezultatul, am primit un gol uşor dintr-o fază previzibilă. Centrare de lângă fanion şi reluare cu capul. Vom vedea ce s-a întâmplat la acea fază, cum a reuşit să reia de lângă fundaşii noştri", a mai spus Cârţu.

Tehnicianul nu a fost deranjat de maniera de arbitraj a lui Sorin Corpodean, care a acordat primul cartonaş galben în minutul 80. "Arbitrul nu a vrut probabil să dezavantajeze vreo echipă, a lăsat jocul mai liber şi de aceea a fost primul cartonaş galben în minutul 80", a explicat Cârţu.

Sorin Cârţu crede că atacantul Alexandru Piţurcă a fost egoist în partida cu Farul. "Piţi a fost puţin egoist, dacă era mai altruist poate punea mai multe probleme", a concluzionat Cârţu.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată în deplasare, în compania formaţiei Farul Constanţa, meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici