Ceahlăul Piatra Neamţ a promovat în Liga I

Echipa Ceahlăul Piatra Neamţ a promovat în Liga I după ce a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-1), formaţia Juventus Bucureşti, într-un meci din etapa a XXIII-a a Seriei I a Ligii a II-a, informează site-ul liga2.ro.

42 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul Piatra Neamţ a promovat în Liga I

Ceahlăul Piatra Neamţ a promovat în Liga I (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cebotaru '55 şi Gafiţa '64, '75 din penalti, în timp ce pentru gazde a înscris Constantin, în minutul 12.

Într-un alt meci din etapa a XXIII-a a Seriei I, echipa Dunărea Galaţi a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia FC Botoşani, prin golurile marcate de Cârjan '17 şi Antohi '64.

În clasament conduce Ceahlăul Piatra Neamţ, cu 59 de puncte, fiind urmată de Săgeata Năvodari, cu 50 de puncte, Concordia Chiajna, cu 47 de puncte, şi Viitorul Constanţa şi Delta Tulcea, ambele cu câte 36 de puncte. Ceahlăul este matematic promovată, deoarece echipele Săgeata Năvodari şi Viitorul Constanţa nu au încă dreptul de a evolua în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici