CFR Cluj câştigă ultima partidă a rundei, învingând cu 2-1 pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

CFR Cluj a câştigat luni seara, confruntarea din Gruia cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, impunându-se cu 2-1, în ultima partidă a etapei a 14-a a Superligii. Campioana en-titre urcă pe locul 3, cu 25 de puncte şi două meciuri mai puţin disputate.

304 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj câştigă ultima partidă a rundei, învingând cu 2-1 pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, Facebook

Campionii au dominat primele 10 minute, în care şi-au creat două ocazii, nefructificate de Yeboah şi Malele.

Oaspeţii au replicat, şi după două şanse la poarta lui Scuffet, Denis Ciobotariu a deschis scorul, după o lovitură de colţ, în minutul 27.

Răspunsul gazdelor a venit peste doar 6 minute, Yuri restabilind egalitatea, după o fază confuză în careu.

După o repriză secundă anostă, fără ocazii de poartă periculoase, CFR a marcat golul de 2-1, în minutul 86, prin Muhar, care a valorificat cu capul o centrare foarte bună a lui Boateng.

Rondon, fostul jucător al lui CFR, a fost foarte aproape de egalare, în ultimul minut suplimentare de joc, şutul său din careu, din poziţie centrală, trecând puţin pe lângă poartă.

Sepsi OSK rămâne cu 19 puncte în clasament şi e pe locul 6, după Universitatea Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici