Comisia de Disciplină a amânat pentru vineri judecarea lui Goian

Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru vineri judecarea fundaşului stelist Dorin Goian pentru declaraţiile făcute după meciul de la Galaţi, scor 1-0 pentru "roş-albaştri", în etapa a XXX-a a Ligii I, a declarat preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

14 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a amânat pentru vineri judecarea lui Goian

Comisia de Disciplină a amânat pentru vineri judecarea lui Goian (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul general al grupării Oţelul, Marius Stan, a explicat că acest caz a fost amânat pentru vineri pentru a putea fi prezent la şedinţă şi Dorin Goian.

Fundaşul stelist a afirmat la finalul meciului de la Galaţi că jucătorii echipei Oţelul au fost motivaţi financiar de CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici