Concordia Chiajna învinsă de Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-1, în Liga I

Formaţia Concordia Chiajna a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

127 afișări
Imaginea articolului Concordia Chiajna învinsă de Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-1, în Liga I

Concordia Chiajna învinsă de Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-1, în Liga I

Golul a fost marcat de Rodrigues, în minutul 17, cu o lovitură cu capul din cinci metri, după o centrare a lui Popadiuc.

Ceahlăul Piatra Neamţ a jucat în inferioritate numerică din minutul 76, când a fost eliminat Gorea pentru un fault la Daniel Florea.

Concordia Chiajna: Matache - Stan, Maftei, Lovin, Alves, Bucurică (Muşat '81) - Boldrin, Madeira, Grigorie (Purece '63) - Serediuc, Dina (Florea '59). Antrenor: Marius Şumudică.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Calancea - Chirieletti (Gheorghiu '80), Gorea, Wellyson, Kneif - Tăbăcariu, Achim, Ştefănescu - Popadiuc (Chitoşcă '70), Balint, Rodrigues (Rusu '80). Antrenor: Ze Maria.

Cartonaşe galbene: Madeira '27, Maftei '51, Alves '84 / Balint '25, Chirieletti '28, Kneif '35.

Cartonap roşu: Gorea '76.

Arbitri: Marius Avram (central) - Bogdan Gheorghe, Gabriel Sabin Stroe (asistenţi) - Eduard Ioniţă (rezervă).

Observatori: Dan Victor Berbecaru, Mihai Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici