Corina Ungureanu, locul 2 în topul celor mai sexy gimnaste ale tuturor timpurilor - GALERIE FOTO

Fosta sportivă Corina Ungureanu ocupă locul doi în topul celor mai sexy gimnaste ale tuturor timpurilor, realizat de Bleacher Report şi în care se mai află româncele Cătălina Ponor, Andreea Răducan, Floarea Leonida şi Sandra Izbaşa.

902 afișări
Imaginea articolului Corina Ungureanu, locul 2 în topul celor mai sexy gimnaste ale tuturor timpurilor - GALERIE FOTO

Corina Ungureanu, locul 2 în topul celor mai sexy gimnaste ale tuturor timpurilor (Imagine: Cătălina FIilip/Mediafax Foto)

VEZI AICI GALERIA FOTO

Ungureanu a fost devansată în ierarhia celor mai "hot" gimnaste doar de fosta sportivă spaniolă Almudena Cid, medaliată cu aur la gimnastică ritmică în 2005, la Jocurile Mediteraneene.

Pe locul trei se află americanca Lacey Alexandra, urmată de compatrioata sa Alicia Sacramone şi de rusoaica Alina Kabaieva.

"Va amintiţi când am scris că Alicia Sacramone este cea care arată cel mai bine în costum de baie, cu excepţia unei persoane? Ei bine, ea (Corina Ungureanu) este aceea şi aceasta este cea mai bună ipostază în costum de baie/lenjerie. Oricum, este sexy şi mai bună decât un vin din 1932", este comentariul din Bleacher Report în ceea ce o priveşte pe Ungureanu.

Ponor se află pe poziţia a 19-a, cu două locuri mai sus decât Andreea Răducan (21). Floarea Leonida ocupă locul 24, iar Sandra Izbaşa este a 36-a în top.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici