Danemarca-România, scor 38-29, într-un meci amical de handbal feminin tineret

Naţionala de handbal feminin tineret a României a fost învinsă, vineri, de reprezentiva similară a Danemarcei, cu scorul de 38-29 (17-13), în primul meci din cele trei programate la turneul amical din Ungaria, înaintea partidelor oficiale de la CM din Croaţia.

120 afișări
Imaginea articolului Danemarca-România, scor 38-29, într-un meci amical de handbal feminin tineret

Danemarca-România, scor 38-29, într-un meci amical de handbal feminin tineret (Imagine: Attila Kisbenedek/Mediafax Foto)

La turneul de la Balatonboglar, tricolorele vor juca sâmbătă în compania Norvegiei, iar duminică vor întâlni Ungaria.

După turneul din Ungaria, echipa României va pleca săptămâna viitoare în Croaţia, unde va participa la Campionatul Mondial, programat între 28 iunie şi 13 iulie.

Tot vineri, dar în Germania, naţionala feminină de junioare under 18 a învins naţionala ţării gazdă în primul meci din cele două amicale programate, cu scorul de 32-27 (15-15). A doua partidă este programată duminică.

Junioarele pregătesc participarea la Campionatul European Open din Suedia, competiţie programată înaintea CM din Macedonia (între 20 iulie - 3 august).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici