Daniil Medvedev a câştigat turneul din Shanghai, după ce l-a învins în finală pe Alexander Zverev

Daniil Medvedev (4 ATP) a câştigat turneul Masters Series din Shanghai, duminică, după ce l-a învins în finală pe Alexander Zverev (6 ATP), scor 6-4, 6-1.

633 afișări
Imaginea articolului Daniil Medvedev a câştigat turneul din Shanghai, după ce l-a învins în finală pe Alexander Zverev

Daniil Medvedev a câştigat turneul din Shanghai, după ce l-a învins în finală pe Alexander Zverev

Rusul şi-a continuat parcursul excelent din ultimele luni şi a cedat doar cinci game-uri în faţa lui Zverev. Medvedev a încheiat ultimul act din Shanghai după o oră şi 14 minute.

Pentru Medvedev a fost al şaptelea titlu din carieră şi a şasea finală consecutivă disputată în circuitul ATP, după cele pierdute la Washington, Montreal, US Open şi cele câştigate la Cincinnati şi St. Petersburg.

De asemenea, tenismenul din Rusia nu a pierdut niciun set la Shanghai, învingându-i fără drept de apel pe Cameron Norrie, Vasek Pospisil, Fabio Fognini, Stefanos Tsitsipas şi Alexander Zverev.

În urma triumfului de la Shanghai, Daniil Medvedev a fost recompensat cu un premiu în valoare de 1.374.995 de dolari şi 1000 de puncte ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici