Dorinel Munteanu: Dacă echipe care sunt după noi la două puncte încă speră la titlu, noi de ce să nu sperăm?

Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat joi, la revenirea din stagiul de pregătire din Spania, că speră la câştigarea titlului şi în acest an, în contextul în care şi alte echipe, aflate la un punct în faţa gălăţenilor sau la două după ei au astfel de speranţe.

109 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Dacă echipe care sunt după noi la două puncte încă speră la titlu, noi de ce să nu sperăm?

Dorinel Munteanu (Imagine: Florin Novac/Mediafax foto)

"Sunt totuşi nouă puncte distanţă faţă de primul loc, dar dacă echipe care sunt în faţa noastră la un punct sau după noi la două puncte încă speră la titlu noi de ce să nu sperăm? Totul se joacă, titlul nu este câştigat, deşi cred că CFR şi Dinamo sunt acum în pole-position", a spus Munteanu.

El a precizat că este bine că se amână reluarea campionatului. "E bine că s-a amânat reluarea campionatului, terenurile sunt impracticabile. Sper să începem totuşi la 2 martie sau când este programată etapa a XX-a", a adăugat tehnicianul.

Munteanu a menţionat că nu se teme de o oboseală mentală a jucătorilor săi, care vor efectua un cantonament în Antalya: "Urmează al patrulea stagiu de pregătire, care nu era programat, dar din cauza vremii trebuie să-l facem. Vom pleca imediat în Antalya. Nu mă tem de o oboseală mentală după aceste cantonamente, băieţii mei s-au relaxat şi în tren, şi cu familiile, aşa că nu îmi fac probleme".

Dorinel Munteanu a mai spus că nu s-a speriat când nouă dintre jucătorii săi au rămas blocaţi cu trenul timp de aproape două zile în nămeţi, săptămâna trecută. "Nu m-am speriat, ei au ales să meargă să-şi vadă familiile şi era un grad de risc pentru că atunci se anunţase cod galben sau portocaliu. Nu trebuie să dramatizăm însă, asta a fost, bine că au ajuns şi sunt sănătoşi", a declarat tehnicianul.

Directorul general al FC Oţelul Galaţi, Marius Stan, regretă că gruparea gălăţeană nu a putut să prelungească stagiul din Spania. "În Spania vremea a fost bună, terenurile excelente, poate adversarii puteam fi mai buni. Păcat că n-am putut relungi stagiul de acolo, pentru că era un mare concurs internaţional de hipism şi a trebuit să schimbăm, mergem în Antalya. Din păcate batem recordul la cantonamente, e al patrulea, dar n-avem ce face. M-am săturat şi eu, dovadă că eu o să merg acasă acum, chiulesc de la cantonamentul ăsta, m-am învoit la domnul profesor. Jucătorii n-au încotro, dacă îi punem o săptămână în nămeţii ăştia o să vrea imediat la soare", a precizat Stan.

Campioana României, Oţelul Galaţi, pleacă în această seară în Antalya, unde va efectua un cantonament în perioada 16-24 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici