Eddie Jordan: Eu l-aş da afară pe Schumacher după cum pilotează

Eddie Jordan, primul patron din Formula 1 care i-a oferit lui Michael Scumacher posibilitatea de a pilota în Marele Circ, a declarat, pentru BBC, că el l-ar da afară pe septuplul campion mondial după evoluţiile lui din acest sezon, informează motorsport.com

30 afișări
Imaginea articolului Eddie Jordan: Eu l-aş da afară pe Schumacher după cum pilotează

Eddie Jordan: Eu l-aş da afară pe Schumacher după cum pilotează (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Criticile la adresa lui Schumacher, revenit în Formula 1 după o pauză de trei ani, se înmulţesc, după ce pilotul german îşi continuă evoluţiile slabe pentru echipa Mercedes GP. Eddie Jordan este foarte dur cu fostul său driver, care s-a clasat pe locul 13 la ultima cursă, Marele Premiu al statului Singapore, desfăşurat duminică.

"Dacă Michael Schumacher nu ar fi fost Michael Schumacher, ar mai fi fost el în echipă anul viitor, pilotând aşa cum o face acum? Eu cred că nu. Eu l-aş da afară, e clar că nu este suficient de bun, după ce am văzut până acum", a declarat Jordan, care a adăugat că Schumacher îşi strică reputaţia.

Michael Schumacher are contract cu Mercedes până în 2013, dar presa a speculat faptul că germanul va primi, sezonul viitor, un post în conducerea echipei, după ce va fi înlocuit de conaţionalul său Adrian Sutil, aflat acum la Force India.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici