FC Barcelona, doar 0-0 cu Cadiz, echipa lui Florin Andone. Catalanii sunt pe locul 7

  • Cu doar 9 puncte adunate în 5 meciuri, Barcelona este în afara locurilor de cupele europene şi la 7 puncte de liderul Real Madrid.
  • La Cadiz, Florin Andone a fost rezervă neutilizată la gazde.
  • Formaţia românului ocupă locul 14 în campionatul de fotbal al Spaniei, cu 6 puncte în 6 meciuri.
165 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona, doar 0-0 cu Cadiz, echipa lui Florin Andone. Catalanii sunt pe locul 7

Sursafoto: Facebook FC Barcelona

Situaţie de criză la Barcelona, care n-a fost în stare să câştige meciul cu Cadiz, joi seară, disputat în deplasare.

În doar 4 minute (61, 65), Frenkie de Jong a văzut două „galbene” şi a fost trimis la cabine. E pentru a doua oară în carieră când Frenkie este eliminat. Şi compatriotul lui De Jong de pe banca tehnică, Ronald Koeman, a fost eliminat până la final. Pentru proteste repetate.

Koeman a câştigat doar 60% dintre meciuri la Barcelona. Cele mai proaste cifre din 2008, când Rijkaard îi pregătea pe catalani. Ronald are toate şansele să fie demis în perioada următoare, scrie presa spaniolă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici