FCSB învinge în derby-ul cu Rapid Bucureşti. Minutele suplimentare au adus victoria

  • Derby-ul etapei a 20-a a Ligii 1, dintre FCSB şi Rapid Bucureşti s-a încheiat cu victoria roş-albaştrilor, cu scorul de 3-1, golurile victoriei fiind marcate în minutele suplimentare de joc.
  • Meciul a fost întrerupt imediat după debut, din cauza unor efecte pirotehnice aruncate din tribune de fani.
578 afișări
Imaginea articolului FCSB învinge în derby-ul cu Rapid Bucureşti. Minutele suplimentare au adus victoria

Sursa foto: Mediafaxfoto

Partida de pe Arena Naţională a avut în tribune peste 20.000 de suporteri, care au asitat la un meci ale cărui momente importante au avut loc în minutele suplimentare de la final.

Partida a debutat cu o întrerupere, în minutul 3, membrii celor două galerii aruncând în teren cu petarde şi fumigene.

După reluare, FCSB a dominat, şi după o ratare a lui Şut, Tănase a marcat primul gol, după o fază prelungită de atac, la capătul căreia căpitanul roş-albaştrilor a deschis scorul (min. 14, 1-0).

Rapid a replicat cu trei ocazi succesive, ultima scoţându-l în evidenţă pe portarul Andrei Vlad, care a parat execuţia lui Sefer.

Repriza părea să se fi încheiat cu o execuţie frumoasă a unei lovituri libere, de către Budescu, parată de Moldovan, însă, în al şaselea minut suplimentar, Săpunaru a obţinut o lovitură de pedeapsă, pe care tot el a transformat-o, restabilind egalitatea.

Repriza secundă a fost lipsită de evenimente notabile până în minutul 77, când Junior Moraes a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Apoi, în al doilea minut suplimentar de joc, Săpunaru a comis un fault inutil în careu, dând şansa lui Florin Tănase să marcheze al 9-lea său gol în Liga 1, cu care FCSB a preluat conducerea (2-1).

Partida s-a încheiat cu un contraatac al gazdelor, Keşeru trimiţând în bară, de la distanţă, mingea ricoşată ajungând la Ianis Stoica, care a închia tabela la 3-1.

FCSB e în continuare pe 2, în urma lui CFR Cluj, care joacă în această etapă în deplasare la Farul Constanţa.

Rapid rămâne pe locul 6, cu 31 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici