Fostul fotbalist Mihai Baicu a decedat

Fostul atacant Mihai Baicu a decedat, luni seară, la vârsta de 33 de ani, în urma unui stop cardiac suferit după ce a jucat o partidă de fotbal pe un teren sintetic din apropierea Stadionului Steaua, informează ediţia online a cotidianului ProSport.

238 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist Mihai Baicu a decedat

Fostul fotbalist Mihai Baicu a decedat (Imagine: Mediafax Foto)

Sursa citat notează că Baicu s-a aşezat pe bancă la finalul partidei, iar apoi a căzut şi a murit pe loc.

Ultima oară în Liga a II-a, la Ceahlăul Piatra-Neamţ (sezonul 2005-2006), Mihai Baicu s-a retras din activitate la vârsta de 31 de ani. Fostul atacant a bifat 112 partide în primul eşalon şi a reuşit să înscrie 17 goluri. În Liga a II-a a jucat 44 de meciuri, trecându-şi numele pe lista marcatorilor de 31 de ori.

Baicu a evoluat în cariera sa la echipele FC Naţional, Dacia Unirea Brăila, Gloria IRIS Coreşti, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Foresta Suceava, AS Cittadella, US Cremonese, FC Braşov, FC Ghimbav, Farul Constanţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici