Germania şi Ghana în optimile Cupei Mondiale, Serbia şi Australia eliminate

Reprezentativele Germaniei şi Ghanei s-au calificat în optimile Cupei Mondiale, în timp ce selecţionatele Serbiei şi Australiei au fost eliminate, după ultima etapă a grupei D a competiţiei din Africa de Sud.

22 afișări
Imaginea articolului Germania şi Ghana în optimile Cupei Mondiale, Serbia şi Australia eliminate

Australia - Serbia, scor 2-1, în grupa D a CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Germania a învins Ghana, scor 1-0, dar ambele echipe s-au calificat în optimi, nemţii de pe locul 1, cu şase puncte, iar ghanezii de pe doi, cu patru puncte.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Mesut Ozil, în minutul 60.

Cartonaşe galbene: A. Ayew '40 / Muller '43.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Brazilia, avându-l la centru pe Carlos Simon, ajutat de asistenţii Altemir Hausmann şi Roberto Braatz. Rezervă a fost Martin Vazquez (Uruguay).

Jucătorul meciului a fost desemnat mijlocaşul german Mesut Ozil.

Australia a învins Serbia, scor 2-1, însă ambele echipe au fost eliminate.

Pentru Australia au marcat Cahill ('69) şi Holman ('73), în timp ce pentru Serbia a înscris Pantelici ('84).

Cartonaşe galbene: Beauchamp ('49), Wilkshire ('50), Emerton ('67)/ Lukovici ('18), Ninkovici ('59)

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Uruguay, cu Jorge Larrionda la centru, ajutat de asistenţii Pablo Fandino şi Mauricio Espinosa. Arbitru de rezervă a fost Carlos Batres, din Guatemala.

După rezultatul dintre Australia şi Serbia, nicio echipă dintre cele două nu s-au calificat în optimile Cupei Mondiale, din grupa D fiind calificate celelalte două formaţii, Germania şi Ghana.

Jucătorul meciului a fost desemnat atacantul australian Tim Cahill.

În optimi, Germania va întâlni ocupanta locului doi din grupa C, adică reprezentativa Angliei, iar Ghana va juca în compania formaţiei de locul 1 din grupa C, SUA.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici