Gheorghe Hagi: Am luat un punct cu şansă. Steaua trebuia să câştige, recunosc lucrul acesta

Managerul tehnic al clubului Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, la finalul meciului încheiat la egalitate cu FCSB, scor 1-1, în deplasare, că echipa adversă ar fi meritat să câştige.

542 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Am luat un punct cu şansă. Steaua trebuia să câştige, recunosc lucrul acesta

Gheorghe Hagi: Am luat un punct cu şansă. Steaua trebuia să câştige, recunosc lucrul acesta

"Vreau doar să spun că înainte de meci le-am spus că nu am mai jucat un astfel de meci la un asemenea nivel. A trebuit să trecem bariera sacrificului. Steaua a făcut un fotbal bun, mult mai bun, dar noi nu am avut prospeţime. Am luat un punct cu şansă, care ne ţine în luptă. Vom vedea ce putem produce. E un an extraordinar al nostru. Am avut momente în care am jucat, am pus presiune pe mijloc, dar nu a fost ce trebuia. Urmează fotbal, mai sunt încă trei etape, vom vedea fotbal. Fiecare poate să spună ce vrea despre arbitraj. Nu stăm acum să comentăm, chiar dacă au fost lucruri şi bune şi rele.

Viitorul a crescut, suntem mândri că ne batem cu cele mai bune echipe din România. Steaua trebuia să câştige, recunosc lucrul acesta. Presiunea e la alţii, dar noi ne dorim să facem bine", a declarat Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Hagi a fost ţinta suporterilor de la tribuna din spatele băncii tehnice a Viitorului. "Mi-a dat cineva cu un ban, m-a lovit, nu ştiu cine mi-a dat. Asta e ţara în care trăim. Îmi văd de lucrurile mele, îmi văd de timpul meu şi restul nu contează", a adăugat Hagi.

Formaţia FCSB a remizat, luni, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, în ultima partidă a etapei a şaptea din play-off-ul Ligii 1 de fotbal. În clasament, FCSB rămâne pe primul loc, cu 38 de puncte, urmată de Viitorul, care acumulează 35 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici