Gheorghe Hagi, nemulţumit de programarea făcută pentru Liga 1: Se doreşte ca Viitorul să meargă în jos

Antrenorul şi patronul echipei Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, este nemulţumit de programarea făcută pentru Liga 1, în condiţiile în care echipa sa va juca şi în preliminariile Ligii Campionilor.

264 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, nemulţumit de programarea făcută pentru Liga 1: Se doreşte ca Viitorul să meargă în jos

Gheorghe Hagi, nemulţumit de programarea făcută pentru Liga 1: Se doreşte ca Viitorul să meargă în jos

"Intrăm într-o perioadă dificilă, avem un program foarte greu, trebuie să producem rezultate şi performanţă. Va fi foarte greu, sunt meciuri importante, sper să facem faţă acestui program. Mi se pare excesiv să joci sâmbătă, marţi, vineri, după ce joci un meci european.

Meciul cu Dinamo va fi foarte greu, Dinamo arată bine de la sosirea lui Contra, echipă puternică, echilibrată. Trebuie să facem un rezultat bun, să câştigăm şi cu acest gând începem mâine seară. E mai important rezultatul ca jocul, acum trebuie să fim inteligenţi, să jucăm la rezultat, să luăm punct sau puncte. Puteam să jucăm miercuri şi sâmbătă, în loc de marţi şi vineri. Echipă de Champions League să joace vinerea? Asta este, sper să facem faţă", a declarat Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Viitorul Constanţa va juca, sâmbătă, pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti, de la ora 18:00, în timp ce miercuri va juca pentru accesul în play-off Ligii Campionilor împotriva celor de la APOEL Nicosia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici