Imagini cu Messi, Aguero şi Higuain pe avionul Argentinei pentru Cupa Mondială - FOTO, VIDEO

Echipa Argentinei va pleca la 9 iunie la Cupa Mondială din Brazilia cu un avion pe care sunt imprimate imaginile starurilor Lionel Messi, Sergio Aguero şi Gonzalo Higuain, a anunţat, marţi, compania Aerolineas Argentinas.

173 afișări
Imaginea articolului Imagini cu Messi, Aguero şi Higuain pe avionul Argentinei pentru Cupa Mondială - FOTO, VIDEO

Imagini cu Messi, Aguero şi Higuain pe avionul Argentinei pentru Cupa Mondială (Imagine: Captură Video)

Imagini cu cele trei staruri apar pe avionul Boeing 737-700 închiriat de compania naţională, ei fiind îmbrăcaţi în echipamentul Argentinei şi cu braţele ridicate, celebrând un gol.

Sloganul "Hai Argentina" este de asemenea scris pe acest avion vopsit în culorile selecţionatei, albastru şi alb.

Selecţionata Argentinei va decola luni spre Rio de Janeiro, unde va juca primul meci la 15 iunie, cu Bosnia-Herţegovina în grupa B, din care mai fac parte Nigeria şi Iran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici