Interdicţie până în 2018 pentru cei trei fani care au intrat pe teren la meciul Tottenham-Partizan

Justiţia britanică a decis, joi, ca fanii care au pătruns pe teren la meciul dintre echipele Tottenham Hotspur şi Partizan Belgrad, din grupele Ligii Europa, să fie amendaţi cu câte 155 de lire sterline şi să primească o interdicţie de acces în stadioane valabilă trei ani.

42 afișări
Imaginea articolului Interdicţie până în 2018 pentru cei trei fani care au intrat pe teren la meciul Tottenham-Partizan

Interdicţie până în 2018 pentru cei trei fani care au intrat pe teren la meciul Tottenham-Partizan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei trei bărbaţi, Nathaniel Thompson (23 de ani), Helder Gomes (22 de ani) şi Daniel Jarvis (26 de ani) nu vor mai putea astfel să asiste la meciuri de fotbal în Anglia şi în Ţara Galilor până în 2018. Ei pot depune o cerere de ridicare a interdicţiei după doi ani de pedeapsă, informează The Guardian.

Partida din data de 27 noiembrie, de la Londra, a fost întreruptă în prima repriză, timp de aproximativ zece minute, după ce trei fani au intrat, rând pe rând, pe teren. Primul a intrat pe teren în minutul 22 şi şi-a făcut selfie-uri cu câţiva jucători. În minutul 26, a intrat pe teren alt fan, iar în minutul 41 al treilea suporter a pătruns pe gazon. Centralul ucrainean Evgheni Aranovski a decis atunci să trimită echipele la vestiare. Jocul s-a reluat după aproximativ zece minute. Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Ca urmare a acestor incidente, UEFA a amendat clubul Tottenham cu 15.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici