JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Evgheni Pluşenko s-a retras din concursul individual

Patinatorul rus Evgheni Pluşenko şi singurul reprezentant al ţării gazdă s-a retras, joi, din proba individuală masculină a Jocurilor Olimpice de la Soci din cauza unei accidentări la spate.

376 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Evgheni Pluşenko s-a retras din concursul individual

Evgheni Pluşenko (Imagine: Mihai Dascalescu/ Mediafax Foto)

La încălzirea pentru programul scurt, Pluşenko a încercat să execute o săritură triplă, însă la aterizare s-a accidentat. El i-a informat pe arbitri că se va retrage din concurs.

Evgheni Pluşenko (31 de ani) a fost operat anul trecut la spate, în Israel, şi de atunci a făcut un număr limitat de antrenamente în tentativa de a se proteja.

Acesta ar putea să fie ultimul concurs al lui Pluşenko.

Pluşenko este campion olimpic la individual în 2006 la Torino, iar anul acesta la Soci a câştigat medalia de aur în proba pe echipe. El este triplu campion mondial şi de şapte ori campion european.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici