JOCURILE OLIMPICE: Sportul cere sacrificii. Momente "dureroase" din timpul competiţiilor - GALERIE FOTO

Jocurile Olimpice nu înseamnă numai instantanee cu sportivi medaliţi sau în culmea fericirii pentru rezultatele obţinute. Miile de sportivi participanţi la JO de la Londra au încercat să lupte pentru un rezultat cât mai bun, bazându-se pe corpul lor, însă în ultimele zece zile mulţi dintre ei au suferit accidentări serioase, de care nu-şi vor aminti cu plăcere.

346 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE: Sportul cere sacrificii. Momente "dureroase" din timpul competiţiilor - GALERIE FOTO

JOCURILE OLIMPICE:

Cele mai multe accidente s-au petrecut în cursele de motociclism sau ciclism, însă nu au scăpat teferi nici cei care au participat la competiţiile de haltere, înot sau atletism, scrie Daily Mail.

Columbianul Carlos Mario Oquendo Zabala s-a lovit cu capul de pistă în timpul cursei contând pentru sferturile de finală ale competiţiei BMX de pe Olympic Park, din cadrul Jocurilor Olimpice.

Halterofilul german Matthias Steiner a avut noroc să scape nevătămat, după ce haltera ce cântărea 105 kg i-a căzut pe gât în timpul competiţiei.

Un alt german, Stephan Feck, a fost protagonistul unui accident la JO. Feck s-a izbit puternic cu spatele de luciul apei în timpul calificărilor la proba de trambulină 3 metri.

Sud-coreeanul Jaehyouk Sa şi-a dislocat cotul drept, în timp ce încerca să ridice haltera sa în competiţia de la categoria 162 kilograme.

Căpitanul echipei feminine de hochei pe iarbă a Angliei, Kate Walsh, a ajuns la spital, unde i s-a fixat o placă de metal în maxilar, după ce a fost lovită puternic de japoneza Akane Shibata cu crosa în faţă, în timpul unui meci de la JO.

Gimnasta americană Gabrielle Douglas, campioană olimpică la individual compus la Londra, a căzut de pe bârnă în finala pe aparate, fără însă a se accidenta grav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici