Jucătorul de tenis argentinian Juan Martin Del Potro s-a retras de la turneul de la Acapulco

Jucătorul de tenis argentinian Juan Martin del Potro, locul 4 ATP, a hotărât să nu participe la turneul de la Acapulco, unde, anul trecut, a câştigat trofeul.

349 afișări
Imaginea articolului Jucătorul de tenis argentinian Juan Martin Del Potro s-a retras de la turneul de la Acapulco

Jucătorul de tenis argentinian Juan Martin Del Potro s-a retras de la turneul de la Acapulco

Argentinianul, care a revenit în circuit după o pauză de patru luni cauzată de o accidentare la genunchi, a fost eliminat sâmbătă şi din sferturile turneului de la Delray Beach, scor 6-4, 3-6, 7-6(5), de către americanul Mackenzie McDonald, locul 84 ATP.

Del Potro, care este deţinătorul trofeului la turneul de 500 de puncte ATP de la Acapulco, primise la începutul săptămânii un wild card pentru a participa la competiţie, însă a anunţat că are nevoie de o pauză.

"Este foarte greu să joc meciuri în aceste condiţii. Nu pot să alerg aşa cum ar trebui. Acum trebuie să iau o pauză mai mare ca să fiu gata pentru Indian Wells", a spus Del Potro după ce a pierdut meciul cu McDonald.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici