K1: Luptătorii români cuceresc Londra într-o noua gală Respect World Series

A doua gală de K1 Respect World Series se va desfăşura pe 2 iulie în Londra, iar printre luptătorii români care vor intra in ring se numără Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy sau Sebastian Ciobanu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

3522 afișări
Imaginea articolului K1: Luptătorii români cuceresc Londra într-o noua gală Respect World Series

K1: Luptătorii români cuceresc Londra într-o noua gală Respect World Series (Imagine: Bogdan Iordache/ Ariva Mediafax Foto)

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri este cel pe care îl va susţine Andrei Stoica. Sportivul din Romania îl va întâlni pe luptătorul Chris Cooper.

"Mă pregătesc în fiecare zi, am revenit la forma potrivită pentru meci. Ştiu că nu am un adversar uşor, însă acest lucru mă motivează şi mai mult. Dezideratul nostru este să-i facem mândri pe români indiferent unde luptăm. Mă bucur că ajungem la Londra. Îi aşteptăm atât pe românii care locuiesc în Regat, cât şi pe britanici să ne fie alături. Promitem o seară de neuitat pe 2 iulie", a declarat Andrei Stoica.

Organizatorii promit un show complet. "A doua gală pe care o organizez va avea loc într-o arenă de 5 stele şi aducem în faţa publicului cei mai titraţi luptători din România şi din Europa. Mă bucur enorm când observ interes crescut din partea publicului pentru această gală. Suntem la început de drum şi suntem încrezatori că vom deveni una dintre cele mai importante promoţii din lume", a precizat Alin Panaite, preşedinte Respect World Series.

Managerii noului circuit spun că fac preselecţii pentru a aduna cei mai buni luptători din România, iar interesul tinerilor este unul crescut pentru sporturile de contact. "În sala unde se antrenează vedetele K1 din România vin săptămânal tineri care îşi doresc să fie precum fraţii Stoica sau Benjamin Adegbuy sau alţi eroi. Avem încredere că acest sport are un viitor sigur", susţine Alin Panaite.

Evenimentul se va desfăşura în Copper Box Arena, în Stratfort, de la ora 18.00. Vor intra in ring Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Sebastian Ciobanu, Arnold Oborotov, Daniel Sam, Marian Rusu, Claudiu Badoi, Ciprian Schiopu, Mirel Iacob si mulţi alţii.

Prima gală Respect World Series a avut loc pe 19 martie la Londra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici