Liga 1. Adrian Mutu a rezistat doar 11 etape la FCU Craiova 1948

  • Eşecul cu rivala locală CS Universitatea Craiova, scor 0-2, i-a pus capac lui Adrian Mutu.
  • Pe lista oltenilor se află doi antrenori demişi de alte formaţii în actuala stagiune, Şumudică (ex-CFR Cluj) şi Grozavu (ex-Sepsi).
588 afișări
Imaginea articolului Liga 1. Adrian Mutu a rezistat doar 11 etape la FCU Craiova 1948

Adrian Mutu, 42 de ani

Adrian Mutu (42 de ani) nu mai este antrenorul celor de la FCU Craiova, formaţie nou-promovată în Liga 1 la fotbal. 

După 11 etape, trupa din Bănie se clasează pe loc de baraj, 13, având doar 9 puncte acumulate. 

Oltenii au doar 8 goluri marcate, la egalitate cu Clinceni (un meci în minus), Gaz Metan, Chindia şi FC Argeş. Doar CS Mioveni, o altă nou-promovată, a înscris mai puţin (6) în actualul campionat. 

„Sunt foarte trist pentru că s-a ajuns la acest moment. Îmi pare rău că ne-am despărţit. Am avut şi ghinion, arbitraje nefavorabile, totul culminând cu jocul slab al echipei din ultimele etape.

Sunt convins că Adrian va fi într-o zi unul dintre cei mai buni antrenori ai României. Ambele părţi am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărţim. Ăsta e fotbalul. E o presiune foarte mare la FCU Craiova”, a declarat Adrian Mititelu jr., la „Digi Sport Special”.

De la startul sezonului, Gaz Metan Mediaş, Academica Clinceni, Sepsi, CFR Cluj, Dinamo, FCSB şi FCU Craiova 1948 au schimbat antrenorul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici