Lucian Bute, după meciul Simonei Halep cu Shelby Rogers: Sper să ajungă în finală la US Open

Pugilistul Lucian Bute a venit la New York, sâmbătă, de la Montreal, pentru a asista la meciul Simonei Halep cu Shelby Rogers, din cadrul turneului US Open, subliniind că speră ca jucătoarea de tenis să ajungă în finala ultimului Grand Slam al anului.

240 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute, după meciul Simonei Halep cu Shelby Rogers: Sper să ajungă în finală la US Open

Lucian Bute, după meciul Simonei Halep cu Shelby Rogers: Sper să ajungă în finală la US Open

"I-am urmărit evoluţia în această săptămână, am văzut că s-a calificat în turul trei şi am zis că trebuie neapărat să fiu prezent la meci. M-am urcat în maşină azi dimineaţă şi am ajuns la New York pentru a o încuraja pe Simona, pentru că este o sportiva deosebită şi merită tot suportul nostru, aici", a declarat Bute.

Rugat să dea un pronostic, înainte de meci, el s-a declarat "convins" că Simona va câştiga, în două seturi, ceea ce s-a şi întâmplat.

După victorie, el a felicitat-o pe Simona şi a promis că va veni şi la finală. "Mă bucur din tot sufletul că a câştigat Simona, o felicit pe această cale, şi-a arătat clasa în această seara şi pur simplu nu i-a dat nicio şansă adversarei. Sper să ajungă în finală şi să o şi câştige şi o sa fiu prezent la meci".

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale US Open, ea egalându-şi cea mai bună performanţă din carieră la Grand Slam-ul american, înregistrată în 2013. Românca a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportivă venită din calificări, după un meci de o oră şi şapte minute, disputat în turul al treilea al competiţiei. În optimi, Halep o va întâlni pe Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24, în optimile de finală ale US Open, după ce sportiva germană a trecut, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, de Barbora Strycova din Cehia, locul 42 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici