Mama lui Maradona a murit. Cum a aflat fostul fotbalist de deces

Mama fostului fotbalist argentinian Diego Maradona, Dalma Maradona, a murit, sâmbătă, la 81 de ani, ca urmare a unei afecţiuni cardiace, a anunţat clinica din Buenos Aires, unde fusese spitalizată.

269 afișări
Imaginea articolului Mama lui Maradona a murit. Cum a aflat fostul fotbalist de deces

Mama lui Maradona a murit. Cum a aflat fostul fotbalist de deces (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Diego Maradona a părăsit de urgenţă Emiratele Arabe Unite, unde este antrenor, pentru a fi alături de mama sa, însă a aflat de decesul acesteia în avionul care îl ducea în Argentina.

"Dalma Maradona a murit în urma unui fenomen de decompensare şi nu a mai putut fi reanimată", a anunţat clinica Sanatoria de Los Arcos.

"Madame Tota", cum era cunoscută printre argentinieni, suferea de o afecţiune coronariană şi fusese spitalizată în numeroase rânduri.

Maradona antrenează din iunie echipa Al-Wasl, din Emiratele Arabe Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici