Marian Pană: M-a surprins decizia lui Rădoi de a se retrage de la naţională

Tehnicianul Universităţii Cluj, Marian Pană, s-a declarat surprins de retragerea lui Mirel Rădoi de la echipa naţională, precizând că poate pentru fotbalistul formaţiei Al Hilal este obositor să vină din Arabia Saudită la meciurile "tricolorilor".

10 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: M-a surprins decizia lui Rădoi de a se retrage de la naţională

Marian Pană: M-a surprins decizia lui Rădoi de a se retrage de la naţională (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Fiecare fotbalist îşi decide soarta, dar nu e normal să te retragi de la naţională când încă mai ai ani buni de fotbal în faţă. Poate că pentru el e obositor să tot vină din Arabia Saudită. M-a surprins decizia lui. Trebuie să facem în aşa fel încât să-i încurajăm pe fotbalişti. Cu Franţa n-am făcut o primă repriză bună, dar dacă şutul lui Săpunaru nu lovea bara şi intra în poartă acum vorbeam de o victorie a României. Să fim bine înţeleşi! Ce e în Arabia nu se compară cu România. Acolo au terenuri de antrenament, săli de refacere, săli de forţă. Rădoi merită să joace în echipa naţională", a declarat, vineri, Marian Pană.

Mijlocaşul Mirel Rădoi, legitimat la Al Hilal, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că nu va mai răspunde convocărilor la echipa naţională, el luând decizia de a se retrage de la prima reprezentativă în vestiar, la meciul cu Franţa, pierdut cu scorul 0-2, în preliminariile Euro-2012.

Rădoi, 29 de ani, are în palmares 67 de selecţii în echipa naţională a României, pentru care evoluează din anul 2000 şi pentru care a marcat două goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici