Olimpiu Moruţan, România U21: Sunt foarte fericit că am marcat cu Ucraina

Olimpiu Moruţan a fost decisiv în meciul cu Ucraina U21 de pe stadionul ”Ilie Oană”. Mijlocaşul FCSB-ului a deschis scorul, iar ”dubla” lui Adrian Petre a stabilit scorul final, 3-0 pentru România U21.

191 afișări
Imaginea articolului Olimpiu Moruţan, România U21: Sunt foarte fericit că am marcat cu Ucraina

Olimpiu Moruţan, România U21: Sunt foarte fericit că am marcat cu Ucraina

Ardeleanul a fost protagonistul unui episod nefericit la finalul anului 2018, pe vremea când juca la naţionala U19 a României. Moruţan şi-a scos tricoul după ce a marcat împotriva Ucrainei U19 după ce avea deja un cartonaş galben. Acesta l-a încasat pe al doilea şi a fost eliminat, iar oaspeţii au întors rezultatul şi tricolorii au ratat calificarea: ”Sunt foarte fericit că am marcat în seara asta, dar foarte fericit sunt că echipa a câştigat. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au încurajat după episodul de la U19 şi celor care nu au fost alături de mine vreau să le spun că m-au ambiţionat mai tare. Mi-am dorit toată săptămâna să joc, m-am antrenat foarte bine şi dacă faci asta rezultatele vin. M-am bucurat când am văzut că am căzut în grupă cu Ucraina. Vreau să vorbesc despre echipa mea, sunt foarte fericit că avem un grup unit”, a spus Moruţan, la finalul partidei, la Pro X.

Calificarea la un nou Campionat European este principalul obiectiv al puştilor lui Rădoi: ”Asta ne dorim fiecare, să ne calificăm şi să ajungem cât mai tare. Încă nu am jucat cu toate să vedem care sunt mai puternice. Sperăm să facem un rezultat bun cu Irlanda şi să câştigăm. Ne-a încurajat (n.r. – Mirel Rădoi), ne-a felicitat şi ne-a spus că dacă o ţinem tot aşa o să ajungem departe. Când am auzit că jucăm la Ploieşti nu am fost foarte fericit”, a mai spus Moruţan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici