Opera din Sydney a fost iluminată spectaculos în galben şi verde pentru finala Cupei Mondiale dintre Australia şi Noua Zeelandă -VIDEO

Clădirea Operei din Sydney a fost luminată, vineri, în galben şi verde, în semn de susţinere pentru naţionala Australiei, care joacă, sâmbătă, de la ora 18.00, finala Cupei Mondiale de rugby, pe arena Twickenham, în faţa Noii Zeeande.

318 afișări
Imaginea articolului Opera din Sydney a fost iluminată spectaculos în galben şi verde pentru finala Cupei Mondiale dintre Australia şi Noua Zeelandă -VIDEO

Opera din Sydney a fost iluminată spectaculos în galben şi verde pentru finala Cupei Mondiale dintre Australia şi Noua Zeelandă -VIDEO (Imagine: AFP/Arhiva Mediafax Foto)

De asemenea, pe clădire a fost înscris: "Go Wallabies", pentru susţinerea echipei australiene. Opera va rămâne luminată în galben şi verde până la ora finalei de la Londra.

Ministrul australian pentru sport, Stuart Ayres, a cerut compatrioţilor săi să se trezească devreme (ora 02.00 în Australia) şi să se îmbrace în galben şi verde, pentru a susţine echipa.

Finala Cupei Mondiale de rugby va avea loc, sâmbătă, de la ora 18.00, între Australia şi Noua Zeelandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici