Pădureanu: Halagian rămâne director tehnic, căutăm antrenor principal

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că Florin Halagian va rămâne director tehnic, dar că prin aducerea unui antrenor principal volumul de muncă al acestuia va fi redus.

20 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Halagian rămâne director tehnic, căutăm antrenor principal

Pădureanu: Halagian rămâne director tehnic, căutăm antrenor principal (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Florin Halagian a acuzat probleme de sănătate, cauzate de oboseală, stres, de volumul mare de muncă. Va rămâne director tehnic, însă prin aducerea unui antrenor principal volumul de muncă va fi mai mic pentru el. Suntem în discuţii cu mai mulţi tehnicieni, până la data reunirii vom stabili cine va fi antrenor principal", a spus Pădureanu, pentru site-ul oficial al grupării bistriţene.

Sub conducerea lui Florin Halagian, şeful stafului tehnic, în ultima parte a returului antrenor principal a fost Marian Pană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici