Patronul McLaren-Mercedes acuză Renault şi Ferrari de ilegalităţi

Cotidianul Marca scrie, în ediţia de luni, că patronul McLaren-Mercedes, Ron Dennis, va ataca în faţa Consiliului Mondial al Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) echipele Renault şi Ferrari, pe care le va acuza de ilegalităţi.

1 afișare
Imaginea articolului Patronul McLaren-Mercedes acuză Renault şi Ferrari de ilegalităţi

Patronul McLaren-Mercedes acuză Renault şi Ferrari de ilegalităţi

"Ron Dennis s-a săturat şi după ce a plâns ca niciodată în viaţa sa, în urma performanţei de la Monza, prima dublă McLaren pe circuitul italian, acum pregăteşte un raport în care vrea să dezvăluie o serie de secrete, la audierea de joi, de la Paris", scrie Marca.

Potrivit sursei citate, Flavio Briatore, patronul de la Renault, l-a vizitat, vinerea trecută, pe Dennis, pentru a-l asigura că nu are nicio legătură cu redeschiderea anchetei FIA şi a încercat să facă pace, însă Ron Dennis nu a acceptat. "Se pare că în mâinile lui Dennis a ajuns un secret de neconfesat de la Renault, o posibilă ilegalitate, care ar putea provoca excluderea imediată din CM a echipei franceze. Ron, convins că Briatore este implicat în cazul de spionaj, este dispus să moară omorând şi vrea să tragă după el tot ce poate", notează Marca.

Al doilea raport pe care Ron Dennis îl pregăteşte pentru a-l prezenta în faţa FIA este împotriva Ferrari. "Dennis deţine multe informaţii despre echipa italiană şi se spune că are şi o listă considerabilă de elemente tehnice şi mecanice complet ilegale. De asemenea, se spune că a primit sfaturi chiar de la Nigel Stepney, şeful mecanicilor de la Ferrari, cel despre care se afirmă că a furat dosarul de 780 de pagini care a trecut la inginerul de la McLaren, Mike Coughlan", notează Marca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici