Porumboiu şi Moldovan acuză arbitrajul lui Serea

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, şi antrenorul Viorel Moldovan au acuzat, miercuri, la Urziceni, arbitrajul lui Ionică Serea la meciul cu CFR Cluj, din semifinalele Cupei României, considerând că acesta a "venit cu lecţia învăţată" şi "a stricat meciul".

15 afișări
Imaginea articolului Porumboiu şi Moldovan acuză arbitrajul lui Serea

Arbitrul Ionică Serea (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am crezut că vom fi furaţi aşa cum a făcut-o Serea în această seară. A lăsat impresia că a venit cu lecţia învăţată, ca echipe ca FC Vaslui să fie scoase din competiţie. Suntem echipa care am investit cei mai mulţi bani în pauza din campionat, şi la modul de arbitraj de care a avut parte FC Vaslui în câteva meciuri, o soluţie ar fi retragerea echipei din campionat", a declarat nervos finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, la finalul meciului pierdut, cu scorul de 0-2, în faţa formaţiei CFR Cluj.

Adrian Porumboiu a mai spus, la GspTV, că arbitrul Ionică Serea a fost în vestiarul celor de la Cluj Napoca la acest meci şi că Serea nu ar fi arbitrat astfel dacă "nu avea spatele acoperit".

La rândul său, antrenorul Viorel Moldovan a criticat dur arbitrajul lui Ionică Serea, menţionând că cei de la Cluj "au fost 11,5 pe teren". "Îmi este foarte greu să vorbesc de jocul echipei, având în vedere că de o bucată de timp persistă să avem parte de un arbitraj nefavorabil şi asta nu s-a întâmplat numai astăzi. Am avut penalti şi faze clare în care am fost defavorizaţi. Nu ştiu ce să le mai cer băieţilor, nu ştiu unde suntem, pentru că un astfel de arbitraj ne bulversează. Încerci de multe ori şi vine un arbitu ca Serea şi strică munca antrenorilor şi jucătorilor. Acum îi înţeleg şi eu pe ceilalţi antrenori care s-au plâns de arbitrajul din România, arbitraj ce-i favorizează pe alţii, care nu-şi cunosc nivelul cu adevărat. Putem spune că a stricat meciul. A plecat la un moment dat şi la învăluire, dacă era mai decis Serea putea să şi centreze. Pot să spun că astăzi cei de la Cluj au fost 11,5 pe teren", a spus tehnicianul.

Viorel Moldovan a adăugat că nu înţelege ce s-a întâmplat la acest meci, mai ales că Ionică Serea până în momentul de faţă a arbitrat foarte bine. "Nu mai înţeleg nimic, nu vreau să mă ascund în spatele arbitrajului, dar este destul de greu când ai un asemenea arbitraj. Nu cerem luna de pe cer, cerem doar corectitudine. Este greu să-mi remontez jucătorii după un astfel de meci", a mai spus fostul jucător.

Echipa CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins, miercuri, la Urziceni, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Vaslui, în cea de-a doua semifinală a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici