Presă: Paulo Sergio va antrena echipa CFR Cluj până la finalul sezonului

Tehnicianul portughez Paulo Sergio Bento Brito va antrena echipa CFR Cluj până la finalul acestui sezon, oficialii grupării din Liga I renunţând la aducerea altui lusitan, Sergio Conceicao, informează cotidianul A Bola.

496 afișări
Imaginea articolului Presă: Paulo Sergio va antrena echipa CFR Cluj până la finalul sezonului

Presă: Paulo Sergio va antrena echipa CFR Cluj până la finalul sezonului (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, conducerea CFR Cluj a încercat să obţină iniţial serviciile lui Conceicao, dar antrenorul echipei Olhanense a cerut mai mult timp de gândire, astfel că oficialii clujeni au optat pentru Paulo Sergio, tehnician liber de contract.

Diario de Noticias notează că Sergio Conceicao a negociat astăzi cu CFR Cluj, dar pretenţiile sale au determinat oficialii grupării din Liga I să se orienteze către Paulo Sergio.

Paulo Sergio, în vârstă de 44 de ani, a antrenat echipele Olhanense, Santa Clara, Beira-Mar, Pacos Ferreira, Vitoria Guimaraes, Sporting Lisabona şi, ultima dată, Hearts of Midlothian, alături de care a câştigat Cupa Scoţiei în 2012.

Sâmbătă seară, patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, declarase că noul antrenor al echipei clujene va fi portughezul Sergio Conceicao, acesta urmând să semneze un contract valabil până la finalul sezonului.

Tehnicianul Ioan Andone şi-a încetat, miercuri, colaborarea cu gruparea CFR Cluj, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia ardeleană în primele 12 etape ale Ligii I. După rezilierea contractului lui Andone, Arpad Paszkany a declarat că are o "listă scurtă" de 12 tehnicieni, precizând că viitorul antrenor al echipei va fi în proporţie de 99 la sută din străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici