Preşedinte Pandurii: Am găsit soluţii de finanţare să construim un stadion de 15.000 de locuri

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, pentru site-ul oficial al grupării, că a găsit soluţii de finanţare pentru construirea unui nou stadion, cu o capacitate de 15.000 de locuri, care ar costa circa cinci milioane de euro.

171 afișări
Imaginea articolului Preşedinte Pandurii: Am găsit soluţii de finanţare să construim un stadion de 15.000 de locuri

Condescu: Am găsit soluţii de finanţare să construim un stadion de 15.000 de locuri (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Am găsit soluţii de finanţare să o luăm de la zero şi să construim un stadion de 15 000 de locuri. Dacă am avea acum un amplasament pentru a-l construi ne-ar consta 5 milioane de euro, dacă e pe structură metalică. Şi nu cred că ne trebuie un stadion mai mare de 15 000 de locuri la Târgu Jiu. Investiţiile în Stadionul Municipal unde jucăm acum nu ar costa mai mult, dar cred că ar fi mai bine pentru noi să se construiască un stadion nou după modelele din Austria unde s-au construit pentru Campionatul Mondial foarte multe stadioane pe structură metalică", a afirmat el.

Condescu a precizat că s-a studiat şi posibilitatea modernizării bazei sportive de la Târgu Jiu prin mărirea peluzelor. "Din punct de vedere al infrastructurii am făcut o strategie cu primarul Municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, şi există două variante. Este vorba de cea pe care o studiem de 4-5 ani de zile, să modificăm peluzele şi atunci ar fi şi spaţii de parcări şi pentru ce mai trebuie, dar şi soluţia care ar putea fi mai bună şi de viitor ar fi să mutăm undeva în afara oraşului toată baza sportivă pentru fotbal. Aceasta ar presupune că numai fotbalul să fie scos de aici şi în acest stadion să rămână doar atletismul şi să practice sportul toţi cei din oraş", a adăugat Condescu.

Echipa Pandurii ocupã locul 2 în clasamentul Ligii I, după Steaua, avand 26 de puncte după 12 etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici