Puel: Steaua este o echipă bună, dar noi vrem să ne impunem

Antrenorul echipei Olympique Lyon, Claude Puel, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Steaua este o echipă solidă, de foarte bună calitate, însă formaţia sa a venit la Bucureşti hotărâtă să câştige.

14 afișări
Imaginea articolului Puel: Steaua este o echipă bună, dar noi vrem să ne impunem

Puel: Steaua este o echipă bună, dar noi vrem să ne impunem (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Steaua ştie să joace mingea, e foarte bine organizată, ar fi meritat mult mai mult în meciul cu Bayern. A jucat foarte bine şi la Florenţa, dar noi nu ne temem. Când am aflat rezultatul tragerii la sorţi, am ştiut că va fi o grupă foarte echilibrată. Nu poate fi vorba de o favorită, însă noi avem ambiţia de a câştiga aici, apoi şi la Lyon. Vrem să ne impunem, de-asta am şi venit aici, la Bucureşti, să învingem", a declarat Puel.

Tehnicianul campioanei Franţei nu a putut compara meciul de marţi cu întâlnirea Steaua - Olympique Lyon, din urmă cu doi ani. "În 2006, nu eram antrenor la Lyon, deci nu pot vorbi despre situaţia de atunci. Totuşi, pot spune că Steaua de acum este mai bine organizată, mai tehnică şi mai periculoasă decât cea de acum doi ani. Are jucători foarte buni, ca Zapata, Lovin sau Emeghara, însă noi nu ne gândim la adversari, ci numai la jocul nostru. Şi noi avem jucători valoroşi, mulţi internaţionali, care trebuie să arate ce pot. Avem şi indisponibili, dar accidentările fac parte din joc. Avem un lot foarte valoros, cu destui jucători de calitate. Oricine va intra pe teren în echipa mea trebuie să-şi facă datoria", a spus Claude Puel.

Tot în conferinţa de presă de luni, mijlocaşul camerunez al echipei Olympique Lyon, Jean Makoun, a afirmat că întâlnirea cu Steaua este una importantă în vederea calificării în faza următoare a competiţiei, dar nu decisivă: "Este un meci important. N-aş putea spune decisiv, dar e foarte important pentru a lua o opţiune de calificare. Toate punctele sunt importante, vom lupta pentru victorie. N-aş putea spune că ştiu foarte multe despre Steaua, am văzut doar câteva rezumate. Este o echipă de calitate, în faţa căreia trebuie să fim foarte atenţi. Până acum nu am încasat foarte multe goluri, acesta este obiectivul nostru şi în continuare".

Meciul Steaua - Olympique Lyon, din etapa a treia a Grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc marţi, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici