Pugilistul Jermain Taylor, arestat după ce şi-a împuşcat vărul

Pugilistul american Jermain Taylor, fost deţinător al centurilor WBC şi WBO la categoria mijlocie, a fost arestat, marţi, după ce a tras mai multe focuri de armă în timpul unui conflict la locuinţa sa din localitatea Maumelle, vărul său fiind rănit grav, informează espn.go.com.

65 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Jermain Taylor, arestat după ce şi-a împuşcat vărul

Jermain Taylor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Taylor (36 de ani) este acuzat de violenţă în formă agravată şi judecătorul Wayne Gruber a stabilit în cazul său o cauţiune de 25.000 de dolari. De asemenea, judecătorul a acceptat solicitarea apărării ca pugilistul să poată părăsi teritoriul statului Arkansas pentru a se antrena în vederea unui meci cu australianul Sam Soliman, în luna octombrie.

Carl Minden, purtător de cuvânt al poliţiei regionale, a declarat că soţia lui Taylor, Erica, a fost cea care a chemat poliţiştii marţi seară, la ora locală 19.00. "Vărul lui Taylor şi încă o persoană au fost în vizită la locuinţa pugilistului şi a avut loc un conflict. La un moment dat, Taylor a scos o armă şi a tras mai multe focuri. Vărul său a fost rănit de mai multe gloanţe. Vărul este în viaţă şi în stare critică la spital. Are răni destul de grave. Cealaltă persoană nu a fost rănită, dar Taylor a tras de mai multe ori şi nu a nimerit", a explicat Minden, adăugând că vărul lui Jermain Taylor şi cealaltă persoană nu erau înarmaţi.

Acest incident a avut loc la doar două săptămâni după ce Jermain Taylor a ajuns la un acord pentru un meci cu Sam Soliman. Meciul ar urma să aibă loc în data de 8 octombrie, la Biloxi (Mississippi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici