Rednic: Pe zona centrală a apărării sunt probleme, luăm nepermis goluri

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, marţi, la Sport.ro, după meciul amical susţinut în compania grupării Lokomotiv Sofia, scor 3-4, că este îngrijorat de faptul că formaţia sa primeşte multe goluri, având mari probleme în zona centrală a apărării.

1 afișare
Imaginea articolului Rednic: Pe zona centrală a apărării sunt probleme, luăm nepermis goluri

Rednic: Pe zona centrală a apărării sunt probleme, luăm nepermis goluri

"Mă îngrijorează că dominăm jocul, ne creem ocazii, dar luăm şi multe goluri nepermis. Pe zona centrală sunt probleme, inclusiv la portar şi trebuie să le rezolvăm cât putem de repede. Am văzut că se vorbeşte prea mult de Maftei. E o perioadă de pregătire, sunt şi obosiţi, nu e uşor. Vasile e un jucător de bază pentru mine. Nu sunt îngrijorat deloc pentru că am încredere în jucătorii mei şi ştiu ce pot", a spus Rednic.

Potrivit Sport.ro, Mircea Rednic a afirmat că nu este îngrijorat de rezultatele obţinute în partidele amicale. "Nu mă îngrijorează, de ce să mă îngrijoreze, pentru că nu urmăresc rezultatele. La pauză, iar am făcut patru-cinci schimbări. Aş fi vrut să îi las să joace mai mult în prima formulă, dar mi-a fost teamă pentru că se joacă foarte dur şi nu te poţi înţelege cu ei, chiar dacă am discutat înainte de meci. Deja am patru jucători care sunt uşor accidentaţi şi eu nu risc. Vreau ca după acest turneu să am toţi jucătorii valizi", a completat Rednic.

Tehnicianul giuleştean speră ca accidentarea mijlocaşului Costin Lazăr, care a fost schimbat la pauza meciului, să nu fie gravă. "Sper să nu fie gravă accidentarea lui Lazăr, o să vedem mâine (n.r. - miercuri). I-a prins piciorul şi are o uşoară entorsă. Astea sunt meciurile amicale. Cât timp voi fi antrenor şi la orice echipă, voi evita meciurile amicale", a adăugat Rednic, care a menţionat că s-a săturat de cantonamente şi partide amicale.

Echipa Rapid a pierdut, marţi, cu scorul de 3-4 (2-2), meciul amical disputat în compania formaţiei bulgare Lokomotiv Sofia, al treilea din cadrul stagiului de pregătire din Cipru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici