Ronaldo a fost desemnat căpitan de echipă la debutul său în Arabia Saudită, în amicalul cu PSG

Cristiano Ronaldo va juca în Arabia Saudită pentru prima dată de când s-a alăturat echipei Al Nassr, după ce a fost numit căpitan al echipei Riyadh ST XI pentru un meci demonstrativ împotriva echipei lui Lionel Messi, Paris St Germain, au anunţat luni seara oficialii saudiţi.

2108 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a fost desemnat căpitan de echipă la debutul său în Arabia Saudită, în amicalul cu PSG

Ronaldo a fost desemnat căpitan de echipă la debutul său în Arabia Saudită, în amicalul cu PSG

Portughezul în vârstă de 37 de ani va conduce echipa formată din jucători de la echipele saudite Al Hilal şi Al Nassr împotriva PSG-ului lui Messi, în ceea ce va fi cel mai recent capitol al celebrei rivalităţi mondiale din fotbal.

Din formaţie mai fac parte internaţionalii saudiţi Salem Al-Dawsari, care a marcat în victoria surprinzătoare din faza grupelor împotriva Argentinei la Cupa Mondială de anul trecut, şi Saud Abdulhamid.

Confruntarea extrem de aşteptată, care ar fi avut peste 2 milioane de cereri de bilete online, va avea loc joi, la Riyadh.

Licitaţia pentru un bilet VIP, denumit simbolic "Dincolo de imaginaţie" (Beyond Imagination), la meci a depăşit deja 10 milioane de riali (2,66 milioane de dolari) într-o licitaţie care urmează să se încheie marţi.

Ronaldo a lipsit de la primele două meciuri interne pentru Al Nassr după ce a fost suspendat de Federaţia Engleză de Fotbal.

Atacantul portughez a ajuns la echipa arabă la începutul acestei luni, în cadrul unui contract până în 2025, estimat de presă la peste 200 de milioane de euro.

Ronaldo va avea prima sa apariţie competiţională în Saudi Pro League duminică, atunci când Al Nassr va găzdui Al Ettifaq.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici