Rusescu, lăudat de Emery după ce a înscris un gol pentru FC Sevilla

Fotbalistul Raul Rusescu a înscris un gol în meciul câştigat de FC Sevilla, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei SC Freiburg, în ultima etapă a grupei H a Ligii Europa.

153 afișări
Imaginea articolului Rusescu, lăudat de Emery după ce a înscris un gol pentru FC Sevilla

Raul Rusescu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Rusescu, care a intrat pe teren în minutul 73, a înscris în minutul 90+4.

Atacantul român a fost lăudat de antrenorul Unai Emery."Vrem competitivitate şi avem un lot mare la care să recurgem în Liga Europa şi în Cupă. Avem nevoie de toţi jucătorii şi este adevărat că Rusescu a jucat mai puţin, dar el a intrat în dinamică. Sigur, cel care se bucură cel mai mult pentru ce a fost azi este el, dar ne bucurăm şi noi. Sperăm că lucrurile vor merge în continuare bine pentru cei care au jucat mai puţin. Raul a avut o prestaţie foarte bună, a fost implicat şi a făcut 20 de minute foarte bune. A evoluat bine şi astăzi a înscris. Toate acestea sunt benefice pentru echipă", a spus Emery.

Celălalt gol a fost marcat de Iborra, în minutul 40.

Echipa FC Sevilla va evolua în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici