Scandalul după meciul Spania-România. Roberto Moreno povesteşte cum a răbufnit chiar în faţa jucătorilor: „M-au aruncat, m-au dat la o parte”

Luis Enrique a revenit în funcţia de selecţioner al Spaniei, iar Roberto Moreno, fostul său secund, care a ocupat postul de antrenor principal al ibericilor în ultimele luni, a plecat în lacrimi de la echipă.

694 afișări
Imaginea articolului Scandalul după meciul Spania-România. Roberto Moreno povesteşte cum a răbufnit chiar în faţa jucătorilor: „M-au aruncat, m-au dat la o parte”

Roberto Moreno, fost selecţioner Spania: M-au aruncat, m-au dat la o parte

Presa din Spania a povestit un episod trist petrecut la finalul partidei din preliminariile pentru EURO 2020, Spania - România, scor 5-0. Roberto Moreno s-a simţit "lucrat pe la spate", iar la sfârşitul meciului nu a mai rezistat şi a izbucnit în vestiar în faţa jucătorilor: "M-au aruncat, m-au dat la o parte, m-au dat la o parte!".

Tehnicianul a refuzat să mai apară la conferinţa de presă, le-a urat succes băieţilor şi a plecat acasă de la stadionul din Madrid, Wanda Metropolitano, în loc să se înoarcă la cantonamentul naţionalei.

Preşedintele Federaţiei Spaniole, Luis Rubiales a declarat marţi, 19 noiembrie, într-o conferinţă de presă: "Astăzi, putem să confirmăm că Luis Enrique s-a întors în funcţia lui. Am procedat corect, nu am dat pe nimeni afară. Toată lumea ştia că dacă Luis Enrique vrea să se întoarcă, are uşile deschise. Luis Enrique va continua şi la Campionatul Mondial din Qatar".

Se pare că Luis Enrique a cerut ca Robert Moreno să fie înlocuit din poziţia de antrenor secund al naţionalei Spaniei, jurnalistul Lluis Lainz, apropiat al celor doi, declarând: "Ce m-a suprins cel mai mult a fost că Luis Enrique a decis să revină fără Robert Moreno. Nu există nici un motiv care să justifice această decizie a lui Luis Enrique. Au început să lucreze împreună în 2008 şi Moreno a fost un sprijin pentru Luis Enrique. Realitatea pură şi dură este că Robert nu va fi secundul lui Enrique pentru că Luis însuşi i-a cerut lui Rubiales să nu-l aibă pe bancă".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici