Şiman: Copos vorbeşte prostii, vrea să ascundă incompetenţa clubului Rapid

Finanţatorul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că acţionarul George Copos "vorbeşte prostii" şi încearcă să ascundă incompetenţa FC Rapid în cazul Varga - Bălan.

18 afișări
Imaginea articolului Şiman: Copos vorbeşte prostii, vrea să ascundă incompetenţa clubului Rapid

Şiman: Copos vorbeşte prostii, vrea să ascundă incompetenţa clubului Rapid (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"George Copos vorbeşte prostii, vrea să ascundă incompetenţa clubului Rapid. În niciun caz nu e vina clubului Sportul în ceea ce s-a întâmplat. E numai responsabilitatea Rapidului. Eu nu am să-mi reproşez nimic. Sportul Studenţesc şi jucătorii sunt singurii care au avut de suferit, atât", a spus Şiman.

Oficialul grupării din Liga a II-a susţine că George Copos "ar trebui să dea dovadă de caracter" şi să nu caute vinovaţi în altă parte. "Copos ar trebui să dea dovadă de caracter, nu să caute vinovaţi în altă parte. Dacă vrea să găsească vinovaţi, să se întrebe pe el, nu pe noi", a explicat finanţatorul clubului Sportul Studenţesc.

Şiman consideră că FC Rapid ar trebui să le ceară scuze jucătorilor Varga şi Bălan pentru că nu au putut evolua în acest retur, şi nu Sportul Studenţesc. "Jucătorii au avut de suferit pentru că nu au jucat. Dacă e cineva care trebuie să le ceară scuze jucătorilor, atunci sunt cei de la Rapid. Eu i-am susţinut mereu pe Varga şi Bălan şi îi susţin şi acum", a mai spus Vasile Şiman.

George Copos declarase, joi dimineaţă, agenţiei MEDIAFAX, că regretă faptul că l-a ascultat pe finanţatorul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, şi a eşuat în tentativa de a-i folosi pe jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în acest retur de campionat. "Regret că nu l-am adus pe Andone în iarnă. Cred că alta era situaţia noastră în clasament acum. Şi mai am un regret, la fel de important. Regret că l-am ascultat pe Şiman şi am eşuat în tentativa de a-i folosi pe Varga şi Bălan în acest retur. Aceste două mari regrete le am, în rest nu am ce", afirmase Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici